yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Kuruluşlır? Her binanın iye başüstüneğu kayran ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri sebebiyle kapılar beis görmez.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla yararlanma düzlükından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 koca kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi sayısına bandajlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en majör avantajı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Bu doğrultuda mutluluk de ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Bapsı Elbette Takılmışr? Her binanın ehil başüstüneğu vadi ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Erişim Yollarını Aydınlık ve Peyda Tutun: Yangın kaçış yollarının her bugün münezzeh ve erişilebilir olduğundan sakıncasız olun. Yangın Çıkış Kapısı Eşyaları bu yolların önüne koymaktan kaçının ve bu yolları her devir engelsiz tutun.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page